top of page

Det handler om IT og mennesker

Vi er specialister i at arbejde i spændfeltet mellem forretningen og IT, og vi forstår os på mennesker.

 

Med finansbaggrund, mange års konsulentarbejde med procesoptimering og digitalisering, kan vi hjælpe jer i retning af en mere digital og datadrevet virksomhed.

 

Vi ønsker ikke at vores kunder skal stå stille i gamle dårlige vaner, men anerkender også, at vi arbejder med mennesker - og forandringsledelse i samarbejdet med vores kunder.

Derfor skal proces- og systemforandringer ske i passende tempo, og med rettidig omhu.

Hvem er vi?

Ascendit er stiftet af Rasmus Myhre og Jesper Martin Gram-Jensen.

Begge har en økonomi- og finansbaggrund og adskillige års erfaring med arbejdet i spændfeltet mellem finans og IT.

Særligt ligger det os på sinde at tage udgangspunkt i kundens situation og vækstambitioner, og sammen med kunden, skabe et solidt digitalt fundament kunden kan vokse i.

I Ascendit er vi særligt opmærksomme på at vi skaber løsninger sammen med kunden. En god kemi og tillid kunden og os imellem, er afgørende for et vellykket projekt, og vi er bevidste om at vi ikke kan lykkes. uden at have en kompetent sparringspartner i kunden. Det er dig som kunden, der bedst kender din forretning!

Vores mission

Vores mission er at skabe løsninger sammen med vores kunder, hvori kunden kan vokse og forløse sit potentiale. Vi ønsker at skabe langvarige relationer af forretningsmæssige og menneskelige årsager.

Det er altid et mål for os, at være vores kunders foretrukne sparringspartner i alle spørgsmål om digital udvikling, og gør en dyd i at give en objektiv rådgivning.

_DSC8504_edited_edited_edited.jpg
  • LinkedIn

Jesper Martin Gram-Jensen Partner - Fyn og Sjælland Tlf.: 60386063 Mail: jmj@ascendit.dk Jesper har arbejdet som konsulent med Excel og Power Platformen i 15 år, fra bl.a. Exacto, Deloitte, Arthur Andersen, C2IT og Excelmate, og har en Cand. Merc i økonomistyring. Derudover har Jesper siddet på den anden side af skrivebordet som Business Controller og Business Partner i ca. 6 år.

_DSC8515_edited.jpg
  • LinkedIn

Rasmus Myhre Partner - Jylland Tlf.: 53509029 Mail: rmy@ascendit.dk Rasmus har arbejdet som konsulent med Excel, SQL og Power Platformen i mere end 12 år, fra bl.a. Exacto, C2IT og Excelmate, og har en Cand. Merc i økonomistyring. Rasmus har efaring med finansrollen i roller som finansiel controller og Head of F&O. Rasmus har den sjældne evne, at kunne fordybe sig i og udvikle vanskelig kode, samtidig med at kunne tale kundens sprog.

Vi står klar til at hjælpe jer!

_DSC8607-Enhanced-NR_edited_edited.jpg

København

Kay Fiskers Plads 10

2300 København S

Sjælland

H. P. Hansens Plads 32

4200 Slagelse

Jylland

Pilevej 9

8240 Risskov

Email

Telefon

bottom of page