top of page
Globe

Vi er eksperter i
Microsoft teknologi

Vi hjælper vores kunder med mere effektive forretningsgange understøttet af Microsoft teknologi.

Vi har siden 2007 arbejdet professionelt med udvikling af værktøjer i Microsoft teknologi, og har udviklet flere hundrede løsninger. Hovedsageligt med udgangspunkt i Excel, SQL, Access og Power Platformen.

Med tiden har vi også lært begrænsningerne i Microsofts applikationer at kende, og ved derfor hvornår vi skal anbefale andre løsninger end vores.

Power Apps

......er en værktøjskasse fyldt med værktøj til at udvikle webbaserede applikationer. Power Apps er tæt integreret med de øvrige værktøjer i Microsoft Power platformen - Power BI, Power Automate og Power Pages.

Med Power Apps er det muligt at automatisere og effektivisere tunge manuelle og tidskrævende forretningsprocesser uden omkostningstung kodning.

Power Automate

..... automatiserer gentagne manuelle opgaver på tværs af applikationer og tjenester, så du kan frigøre tid og fokusere på mere interessante opgaver, optimere processer og minimere fejl.

Power Automate er en "low-code" automatiseringsplatform, der giver brugerne mulighed for at oprette arbejdsprocesser uden at skulle skrive kode.

Power Pages

..... er en del af Microsoft Power Platform-familien og er en "low-code" værktøj til oprettelse af webportaler.

Portalerne giver mulighed for at oprette brugerflader, hvor eksterne brugere kan interagere med dine forretningsdata, med høj grad af sikkerhed og autorisation.

 

Dette kan omfatte ting som selvbetjening, indsendelse af formularer, adgang til oplysninger og meget mere.

Excel

..... behøver næppe nogen videre præsentation. Excel har været og er stadig vidt og bredt anvendt, som en forretningsunderstøttende applikation.

Excel er Microsofts schweizerkniv, som løser store som små udfordringer på tværs af afdelinger i virksomheden. 

 

Sammen med SQL og VBA er Excel stadig relevant at bringe på banen, når vi tegner en løsningsarktitektur.

SQL & Dataverse

..... giver dig den ultimative kontrol over dine data. SQL- og Dataverse-databaser administrerer og organiserer data og information effektivt.

Det er helt afgørende at data er hensigtsmæssigt opbevaret, så både sikkerhed, performance og skalérbarhed er taget i betragtning.

Med en gennemtænkt datastruktur sikrer vi at du kan vokse sammen med løsningen, og skabe værdifuld indsigt i data

Kontakt os og hør om Power Platformen er noget for jer

platform.png

København

Kay Fiskers Plads 10

2300 København S

Sjælland

H. P. Hansens Plads 32

4200 Slagelse

Jylland

Pilevej 9

8240 Risskov

Email

Telefon

bottom of page