top of page

Derfor skal du overveje Power Platformen

Få vores perspektiv på, hvorfor Power Platformen er fremtidens teknologi til udvikling af forretningsunderstøttende applikationer

Global interesse

Der er global interesse for Power Platformen og Microsofts nye vidunder. Og det er med god grund.

Microsoft har skabt en teknologisk platform, med en række helt unikke fordele.

De mest essentielle fordele, som gør at Microsoft har lagt sig i overhalingssporet, og hver dag distancerer konkurrenterne er i følge os;

Enkelt og nemt at komme i gang

Power Platformen er hurtig at komme i gang med.

Med en brugervenlig og intuitiv grænseflade kan du uden behov for dyb teknisk ekspertise hurtigt begynde at opbygge apps, automatisere processer og skabe rapporter i Power Platform.

Mange Microsoft-brugere har allerede licenser, der dækker flere af Power Platform-applikationerne, så du kan komme i gang med det samme.

Low code/No code

En nøglefunktion ved Power Platform er Low code/No code-tilgangen, der giver brugerne mulighed for at opbygge funktionelle løsninger uden at skulle skrive omfattende kode.

 

Dette gør det muligt for forretningsbrugere at tage kontrol over udviklingsprocessen uden at være afhængige af dedikerede udviklere.

Det er dog vigtigt at pointere at større løsninger i Power Platformen, med integrationer til virksomhedens øvrige systemer, ikke nødvendigvis er let for den uerfarne. Det vil kræve ret stor viden at binde tingene rigtigt sammen, og sikre en robust og skalerbar løsning.

enkelt....

Lukker gap'et i dit ERP system

I takt med at applikationer, herunder ERP-systemer, i stigende grad bevæger sig mod cloud-baserede løsninger, ser vi også en stigende tendens til, at ERP-systemer implementeres ved hjælp af standardkonfigurationer.

Dette medfører, at tilpasninger, som tidligere blev kodet direkte ind i ERP-systemet for at støtte specifikke forretningsprocesser, ikke nødvendigvis understøttes i det nye setup.

Power Platform giver mulighed for at udfylde dette hul ved at opbygge forretningsløsninger, der fuldt integrerer med ERP-systemet og håndterer disse udfordringer.

Med Power Platformen kan du i højere grad konfigurere brugeroplevelsen. Og i flere tilfælde kan en sådan løsning også resultere i lavere licensomkostninger, offline kapacitet eller mulighed for at anvende AI.

 

Effektivitet kan også tiltrække kunder til Power Platform, der ikke nødvendigvis er Microsoft Dynamics-brugere. Power Platform kan bruges til at automatisere mange af de processer hvor vi tidligere anvendte Excel.

Erstatning for Excel

lukker....

Kan understøtte hele forretningen og alle brancher

Power Platformen er ikke kun forbeholdt salg eller finans.

 

Med Power Platformen kan du bygge løsninger, som kan komme alle funktioner i din organisation til gode, og i alle brancher. Det findes der gode eksempler på.

Og Power Platformen er allerede vidt udbredt. Ifølge Microsoft anvendte hele 97% af Fortune 500 i 2020 Power Platformen. Og på daværende tidspunkt over 20 mio. brugere på verdensplan.

Eksempler på brugen af Power Platformen i virksomheden:

 • Produktion - Kvalitetskontrol (SPC),  planlægning, lagerstyring, dataopsamling, færdigmelding, tidsregistrering, instruktioner, IoT, AI

 • Salg - CRM-systemer, marketingaktiviteter, forecasting, salgsrapportering, POS-data-analyser

 • Logistik - Faktureringsflow, integration med vejrforhold, leveringsstatistik, pluk, varemodtagelse

 • HR - Rekruttering, on-boarding, medarbejderengagement og -survey, Performance Management, ferie- og fraværsregistrering

 • Finans - Finansrapportering, budget og forecasting, Fakturering og kreditstyring, automatisering af registreringer, momsrapportering, cash flow styring

 • Legal - Kontraktstyring, dokumenthåndtering, godkendelsesprocesser

 • Leverance - Projektstyring, field service, kundebesøg, chauffør-app, on-site understøttende applikation

Power Platformen er altså forbeholdt alle funktionsområder i din virksomhed. Derudover er platformen skalerbar og agil, så du kan vokse i og med den.

kan uder....
fremtidns....

Fremtidens teknologi

Microsoft har siden lancering af Power Platformen i 2018 arbejdet dedikeret på hele tiden at forbedre oplevelsen og mulighederne i teknologien.

 

Alle kender til Excel og har gennem årene nydt godt af dette alsidige værktøj til både små og store opgaver. Ifølge vores og mange andres overbevisning har Microsoft med Power Platformen skabt et holdbart, visionært og robust fundament for fremtidens digitalisering.

En teknologi som vi ofte ser kan erstatte avancerede Excel-løsninger.

Power Platformen byder på en række yderligere fordele, der kun styrker argumentet for at rette dit fokus mod mulighederne her, bl.a.:

 • Øget arbejdsglæde

 • Nemmere ved at tiltrække nye kolleger

 • Der er mange dygtige konsulenthuse, som favner Power Platformen, så du er ikke gift med én leverandør

 • Microsoft udvikler konstant på Power Platformen

 • Power Platformen er ofte det billige alternativ

 • Ingen virksomhed er for lille, og ingen er for stor til Power Platformen

 • Power Platformen er kommet for at blive - og vokse

Kontakt os og lad os sammen vurdere om Power Platformen kan være en vej for jer
 

bottom of page