top of page

Excel & VBA

Med Microsoft Excel og VBA er vi på vores gamle hjemmebane.

Vi har udviklet et utal af avancerede Excel-modeller, ofte er det i samspil med en bagvedliggende SQL-database og integreret med kundens øvrige systemer.

 

Med supplement af Power Platformen, har vi en større værkstøjskasse, og vi tager kun Excel i brug, når hverken et standardsystem eller Power Platformen synes at være den rigtige teknologi.

Excel er i vores optik stadig meget relevant og uerstattelig, men vi overvejer nøje, om det er den rigtige løsning i en given problemstilling.

Når vi udvikler Power Apps og Power BI rapportering, er det derfor ofte løsninger, hvor kunden tidligere anvendte Excel.

Hvad er
Excel & VBA
?

Microsoft Excel behøver næppe nogen yderligere præsentation. I kender og bruger det med sikkerhed allerede.

Det som kan være en let skjult hemmelighed er, at man med Excel kan udvikle fleksible, skalerbare løsninger, som kan integreres med Power Platformen, eller med en SQL back-end. Excel er altså ikke kun et regnearksprogram.

Med Excel kan man understøtte rigtig mange forretningsprocesser. Med Excel kan du bl.a. præsentere data, integrere med virksomhedens andre systemer, arbejde systematisk sammen med andre forretningsenheder mv.

 

Men før man begiver sig ud i store forkromede Excel-modeller er det vigtigt at overveje om andre applikationer er bedre til formålet.

Med Power Platformen kan man nemlig ofte understøtte de samme processer, bare mere elegant og effektivt end med Excel. Indimellem vurderer vi dog stadig, at Excel er det bedre alternativ.

En stor fordel med Excel er samspillet med Power BI. Med Excel kan forbinde til Power BI's datamodel, for her at foretage ad hoc analyse og arbejde i Excel, som du bedst kender.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne i Microsoft Excel

Tak for det indsendte!

bottom of page